Intervjuer

Månadens Scrappare - Mahlin Wiggur

2011-03-03 18:18 #0 av: [Malin]

Förra månaden vann Mahlin Wiggur omröstningen om "Månadens Scrappare" här på sajten och vi har gjort en intervju med henne här!

Namn: Mahlin Wiggur
Ålder: 30
Bor: Nyinflyttad Nyköpingsbo
Gör: Lärare i specialverksamhet för elever med Aspergers syndrom
Blogg: http://mahlin.blogg.se/

Hur länge har du hållit på med scrapbooking och vad fick dig att börja?
- Jag har alltid pysslat, på något sätt och med en massa olika saker. Rent generellt pysslat. Vägen fram till scrapbookingen är nog både krokig och rak, jag har alltid klippt och klistrat och velat dekorera saker jag gör.. men just vägen till scrapbooking på riktigt är en utveckling från att pyssla med decos och från decoforumet klev jag in i nästa pysselvärld liksom och så har det bara rullat på..

Men när jag började, oj, ja det är alltid en sån svår fråga.. Jag vet liksom inte när det riktigt började.. Jag tror det var runt 2005-2006. jag började som kortmakare faktiskt (känns konstigt att säga med tanke på att jag nu knappt kan göra ett kort alls)...

Vad är det absolut bästa med scrapbooking?
- Känslan och lugnet som själva skapandet ger mig... och väldigt nära där efter kommer alla härliga nya bekantskaper man gjort tack vare denna ljuvliga hobby.

Vart hämtar du din inspiration ifrån?
- Från precis allt, tidningar, naturen, min vardag likväl som från allt underbart material som finns att tillgå och alla härliga scrappare som så generöst visar upp sina alster på nätet!

Vad skulle du ge för tips till nybörjaren?
- Oj, Våga lita på känslan och gör det som känns bra! .. Det är nog mitt bästa tips.. Skapande ska vara skönt för själen!

Två av Mahlins alster:

mahlin144_1.jpg

KPsketch1_1.jpg

/Malin

Sajtvärd på Litteratur

Anmäl
2011-03-03 21:20 #1 av: [Daisy-Moa-Elsa]

Grattis och vilka snygga LOs

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.