Intervjuer

Månadens Scrappare - Anna Maria Nilsson

2011-03-28 15:02 #0 av: [Malin]

Vinnaren av "Månadens Scrappare" i mars blev ingen mindre än Anna Maria Nilsson aka Rimna. Här har vi gjort en kort intervju med henne där hon även visar några av sina alster!

Namn: Anna Maria Nilsson
Ålder: 35
Bor: Hallsberg
Gör: Arbetar som kommunal dagbarnvådare med 6 underbara barn i mitt hem. Två dagar i veckan är vi på en gemensam lokal med andra dagmammor.
Blogg: http://rimna.blogspot.com/

Grattis till vinsten! Vad tror du gör att just du blev framröstad till "Månadens Scrappare"?
- Svår fråga, men jag hoppas att det är för att folk blir inspirerade av mina alster.

Hur kommer det sig att du började med scrapbooking från första början?
- Det hela startade någon gång år 2003-2004 med att min storasyster och jag skulle göra ett receptalbum till våran lillasyster med familjerecepten. När jag då insåg hur mycket roligt material det fanns var jag fast.

Vad är det bästa, respektive det sämsta med att scrappa?
- Det bästa med scrapbooking är att det inte finns några regler. Man kan använda material och verktyg precis som man vill. Det sämsta med scrapbooking är att tiden inte räcker till, och att det är lite ensamt när man sitter hemma. Det är så otroligt roligt att åka på scrapträff med likasinnade och få "andas" scrap en hel dag!

Om du fick ge en nybörjare tre tips, vilka hade det då varit?
- Gå på din magkänsla. Både när det gäller inköp av material och scrappandet. Gör det du tycker är fint och inte det du tror andra är fint. Det är då du hittar "din stil".

Har du några scrapplaner inom kort?
- Jag ska på Örebroträffen nu i april med min dotter och min syster. Sen ska jag hålla några kurser också nu i vår, vilket är bland det roligaste jag vet! Utöver det har jag min veckoutmaning där jag publicerar veckans layout varje söndag på bloggen. Jag utmanar mig själv och andra att ta foton varje dag/vecka på det vardagliga och sen scrappa dom samma vecka.

Två av Anna Marias otroligt vackra alster;

/Malin

Sajtvärd på Litteratur

Anmäl
2011-03-29 20:02 #1 av: [Daisy-Moa-Elsa]

Grattis Anna-Maria, superfina saker i din blogg Skrattande

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.